top of page

UT AV SKALLET - Konsertforestilling inspirert av skeive historier

 

Artisten Tom Hugo er nok mest kjent gjennom publikumsfavorittene KEiiNO, men ved siden av trioen har han et soloprosjekt. For å bidra til et mer mangfoldig popunivers har han sammen med ektemannen (og KEiiNO-tekstforfatter) Alexander Olsson skrevet et knippe poplåter inspirert av skeive historier. 

 

Konsertforestillingen UT AV SKALLET ble fremført første gang i Kilden konserthus under under Skeive Sørlandsdager 2021. Nå har låtskriverparet lagt til nye låter i settet, og som del av markeringen Skeivt Kulturår skal Sørlendingen nå spille et knippe forestillinger over hele landet.  Men Tom Hugo er langt i fra alene på scenen, han tar med seg bandet Regnbuefamilien bestående av Markus Maaren Bastøe (gitar), Bjarne Severinsen (bass), Auver Gaaren (keyboard) og Tommy Jacksonville (trommer). Det ryktes at det også vil bli spilt en MGP-låt og at det blir en gjesteartist på scenen..

 

Arbeidet med låtene er støttet av Cultiva, NOPA, Tekstforfatterfondet og TONO og Konsertene under Pride er støttet av Kulturdepartementet gjennom Kulturrådet.

bottom of page